• English
    • português (Brasil)
  • English 
    • English
    • português (Brasil)
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Escola de Ciências da Vida
  • E-book
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Produção acadêmica e científica
  • Escola de Ciências da Vida
  • E-book
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Nutrição: receitas com foco no aproveitamento integral de alimentos

View/Open
Receitas COM FOCO NO REAPROVEITAMENTO DE ALIMENTOS - versão final.pdf (2.518Mb)
Author
Novaes, Bruna Mota
Nascimento, Priscila Cardoso do
Advisor
Bachelli, Mara Ligia BiazottoGomes, Maria Camila Buarraj
Date
//2025
Content Type
E-book
Postgraduate Program
Não se aplica
Access rights
Acesso aberto
Metadata
Show full item record
Keywords
Alimentos - Reaproveitamento
Alimentos - Desperdício
Insegurança alimentar
Language
Portuguese
Sponsor
Não recebi financiamento
Collections
  • E-book

Pontifícia Universidade Católica de Campinas
Pontifícia Universidade Católica de Campinas
Contact Us | Send Feedback

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Pontifícia Universidade Católica de Campinas
Pontifícia Universidade Católica de Campinas
Contact Us | Send Feedback